USLUGE

Odaberite ono što najbolje odgovara Vašim potrebama...

Cestovni prijevoz

Organiziramo međunarodni i domaći cestovni prijevoz Vaše robe, na raspolaganju imamo sve vrste vozila kojim možemo osigurati pravovremenu i profesionalnu otpremu i dopremu Vaše robe.

VIŠE

Express Prijevoz

Za Vas organiziramo ekspresne transporte, odnosno transporte s najkraćim mogućim tranzitnim vremenom kako bi Vaša roba što prije stigla od točke A do točke B.


VIŠE

Pomorski prijevoz

Transporti teretnim brodovima su "zelenija" i povoljnija opcija kad je u pitanju transport masovne robe. U suradnji s nekoliko svjetskih brodarskih kompanija spremni smo zadovoljiti svaku Vašu potrebu.

VIŠE

Zračni prijevoz

Transport robe teretnim avionima zasigurno je najbrži način transporta, pogotovo kad se radi o udaljenim destinacijama i transkontinentalnim transportima.


VIŠE

Specijalni prijevoz

U mogućnosti smo organizirati prijevoz tereta bez obzira na dimenzije i težinu. Osim samog prijevoza pobrinut ćemo se i za sve potrebne dozvole. Na Vama je samo da nam kažete gdje da utovarimo teret i gdje da ga istovarimo.

VIŠE

Zastupanje u inozemstvu

Imate dobar proizvod ili uslugu? Vrijeme je da proširite svoje poslovanje van granica Hrvatske? Naša razgranata mreža suradnika i poslovnih partnera diljem Europe omogućava Vam širenje poslovanja lakše nego ikad prije.

VIŠE

Pratite nas

Kontaktirajte nas

TerraLog d.o.o.
Anina ulica 2, 42000 Varaždin, Hrvatska
Tel: +385 42 60 17 75
Fax: +385 42 60 17 60

Društvene mreže

Ove web stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.